9 dolog, amit soha nem szabad mondani egy férfinak!

2016.11.20. 13:25

loading...

Csak egy mondat, és máris kész a baj.

Egy óvatlan megjegyzés vagy kérdés, és ami addig tökéletesnek tűnhetett bennünk, az mind szertefoszlik a férfiak számára.

d522aeef6d132521.jpg

A férfiak elég érzékenyek lehetnek, és ez nem a vulgáris sértésekre vonatkozik. Ennél ők sokkal kifinomultabbak, türelemre van szükségük, no és a nőkre, de csak akkor, ha nem rontjuk el már az elején.

 

Mama kicsi fia vagy!

Jaj! Ez a férfiak számára nem kedvességet jelent, még akkor sem, ha tényleg „mama kedvence”. Ha egy ilyen férfit szeretnénk házastársunkként, akkor tulajdonképpen az anyját fogjuk megkapni. Ez hosszútávon semmi jót nem jelent. Amint ezt a férfiak megérzik, azonnal új nő után néznek. Miért nem működik? Mert, ha fia és anyja között ennyire szoros az összefonódás, akkor a férfi az anyját fogja választani az örökös konfliktusok helyett. És ezt ösztönösen megérzik, pláne, ha utalást is teszünk rá.

 

Mesélj az exedről.

Nem szabad a múltban vájkálódni, és intim részletek után kutatni. „Szexi volt?” „Szép volt?” „Milyen volt a kapcsolatotok?” Ezt a férfiak úgy veszik, mintha kihallgatáson lennének. Nem ebből fogjuk megtudni, miért nem működtek előző kapcsolatai, és nekünk mit kellene másképpen csinálnunk. Ez teljesen lényegtelen. Úgy kell elfogadnia, amilyenek vagyunk!

 

Nézd, milyen jól néz ki az a nő! 

Több önbecsülést kérek! A más nők magunkhoz hasonlítása tulajdonképpen nem más, mint, hogy mi akarunk több bókot kiharcolni magunknak. De azt is jelezheti a férfi számára, hogy féltékenyek vagyunk. Mit várunk válasznak? Egy kierőltetett bók sosem fog úgy esni, mint a spontán. Amennyiben erre sem mondja azt, hogy „te sokkal csinosabb vagy”, akkor az megint egy kudarcélmény. Tehát semmi jóra nem számíthatunk, egyik variáció sem jó. Hosszútávon ez nem alapozza meg a boldog párkapcsolatot. A férfiak nem szeretik a féltékenykedő nőket.

 

Legyél lazább!

Azért, mert nem a táncparkett ördöge, vagy nem szeret a társaság középpontjában lenni, nem jelenti azt, hogy befelé forduló vagy szorongó. Ne adjunk tanácsot neki, hogyan viselkedjen, mert ez tényleg „befeszülést” okoz a férfiaknál, és előbb választják saját baráti körüket, mint minket. Ha nem tudjuk elfogadni olyannak, amilyen, megváltoztatni nem fogjuk tudni.

Szépnek találsz?

A férfiakat és a legtöbb nőt is kirázza a hideg ennek a kérdésnek a hallatán. Ha kell valaki, aki önbizalmunkat építi, akkor az legyen barátnőnk, de semmi esetre se a társnak szánt férfi. A férfiak maguktól is képesek tudtunkra hozni, hogy szépek vagyunk, de erőltetni nem szabad.

 

Nincs jó stílusod.

Különösen a divat területén érzékenyek a férfiak, ha megjegyzést tesznek rájuk, bár nem ez a fő a fontossági sorrendben náluk. Tartsuk meg véleményünket magunknak, és legyünk okosak. Tartós párkapcsolatban lesz rá lehetőségünk, hogy szépen, fokozatosan megszabaduljunk a nemtetsző ruhadaraboktól. De addig is lássunk a ruha mögé, értékeljük a belsőt. De semmi esetre se erőltessünk rá egy teljes ruhatárcserét már a kapcsolat elején.

 

Mikor látjuk egymást újra?

Ez a kérdés akár úgy is hangozhatnak, „Mikor hívsz fel megint?”. Jobb, ha tartjuk a szánkat. Egy ilyen kérdéssel a ragaszkodásunkat erősítjük irányába, és ezt a férfiak nem szeretik. Úgy érzik, meg fogjuk fojtani őket szeretetünkkel, ragaszkodásunkkal, és nem tudnak majd levakarni minket magukról. Ez sokkal inkább taszító, mint vonzó számukra. A férfiak vágynak arra, hogy meghódíthassanak egy nőt. Fel fog hívni, ha nem kérdezősködünk.

 

Ez csak egy munka.

Azt látjuk, hogy betemeti a munka, és ezért nem tud ránk időt szánni? Semmilyen körülmények között ne akarjuk eldönteni helyette, hogy neki mi a fontos. Egyetlen nő sem kérdőjelezheti meg, ő mit, mikor és miért csinál úgy, ahogyan. A férfiak számára a munka legalább olyan fontos, mint a nőknek. És ha a férfi el akar valamit érni az életben (karrier), akkor semmi nem állhat az útjába. Mi viszont rossz helyen találhatjuk magunkat, ha megkérdőjelezzük, tanácsokat adunk. Sokkal jobban fogja értékelni, ha támogatólag mellette állunk a nehéz időszakban, és kivárjuk, amíg a munka viharai lecsendesülnek.

 

Nem tudod megcsinálni!

Még a legszelídebb férfi is oroszlánná válik egy ilyen kijelentéstől. Különösen rosszul járhatunk, ha egy maximalista férfival állunk szemben. Éppen az a jó, ha a férfi képes hinni magában. Mi is szeretjük, ha minket támogatnak, és nem azt lesik, mikor rontunk el valamit, vagy mit nem tudunk megcsinálni. A „született vesztes vagy” esetében, ha ez minket idegesít, akkor nem kell megbántani, de nem is mellénk való.

loading...

Mi a véleményed erről a cikkről? Oszd meg bátran a nagyvilággal!

Mennyire tetszett ez a cikk?

  Top 24 óra

 • Így néz ki most Gáspár Bea – Sokat hízott

 • A műanyag bilincsek 12 kevésbé ismert felhasználási módja, amire nem gondoltál volna!

 • Percről percre

 • 18 agyafúrt személy, aki bármilyen helyzetben képes feltalálni magát

 • 16 meglepő fénykép közönséges élelmiszerekről, mielőtt még feldolgozták volna

 • El ne dobd a szakadt harisnyát! Ezeket a trükköket ismerned kell!

 • 21 legrosszabb szakember akit valaha láttam

 • Így változtak a Harry Potter szereplői az elmúlt évek során!

 • 10 érdekes dolog, amit szexinek látnak a különböző országokban