Az anya kimentette gyermekeit az égő házból, majd magára zárta az ajtót - nézd meg miért!

2017.01.04. 22:39

loading...

Egy októberi estén Angel és három gyermeke még saját otthonukban aludtak, reggel pedig a nő már köhögve ébredt. Ekkor jött rá, hogy tű ütött ki az otthonukban.

Azonnal kiugrott az ágyból és három gyermekét próbálta menteni. A 3 éves kisfiát és 18 hónapos kislányát sikerült letennie a bejárati ajtó előtt, de amikor meglátták, hogy visszarohan a 7 éves kis Giannaért, utána eredtek.

Hogy biztonságban tudja őket, kizárta őket a házból, amíg nagyobbik kislányát kereste. Amikor végre megtalálta, akkor már nem sikerült megtalálniuk az ajtót. Addigra a füst betöltötte az egész házat, már egy lélegzetnyi oxigén is alig maradt.

Hogy mentse a lányát a földre fektette, és saját testével óvta a tűztől, ami addigra körbe vette őket. A szomszéd szerencsére észrevette a füstöt és hívta a tűzoltókat. A földön fekvő anyát és gyermekét sikerült kimenteni.

 

Az egész családot kórházba kellett szállítani. A kicsiknek csak kisebb sérüléseik voltak, ezért hamar kiengedték őket, a nagyobbik lánynak másodfokú égései lettek, ezért pár hetet bent kellett töltenie.

Az édesanya azonban több sérülést szenvedett, a testének majdnem a fele megégett, ezért kritikus volt az első hét. 5 hét után engedték csak meg a saját kérésére, hogy haza mehessen a gyermekeihez.

Ha viselkedett volna ilyen hősiesen, akkor akár a gyerekeit is elveszíthette volna. Szerencsére meg tudta őrizni a hidegvérét, és a saját testi épségével nem törődve meg tudta menteni az egész családját!

loading...

Köszönjük, hogy meglátogattad híroldalunkat! Oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal is!

Mennyire tetszett ez a cikk?

  Top 24 óra

 • Így néz ki most Gáspár Bea – Sokat hízott

 • A műanyag bilincsek 12 kevésbé ismert felhasználási módja, amire nem gondoltál volna!

 • Percről percre

 • 18 agyafúrt személy, aki bármilyen helyzetben képes feltalálni magát

 • 16 meglepő fénykép közönséges élelmiszerekről, mielőtt még feldolgozták volna

 • El ne dobd a szakadt harisnyát! Ezeket a trükköket ismerned kell!

 • 21 legrosszabb szakember akit valaha láttam

 • Így változtak a Harry Potter szereplői az elmúlt évek során!

 • 10 érdekes dolog, amit szexinek látnak a különböző országokban