Az anya kimentette gyermekeit az égő házból, majd magára zárta az ajtót - nézd meg miért!

2017.01.04. 22:39

loading...

Egy októberi estén Angel és három gyermeke még saját otthonukban aludtak, reggel pedig a nő már köhögve ébredt. Ekkor jött rá, hogy tű ütött ki az otthonukban.

Azonnal kiugrott az ágyból és három gyermekét próbálta menteni. A 3 éves kisfiát és 18 hónapos kislányát sikerült letennie a bejárati ajtó előtt, de amikor meglátták, hogy visszarohan a 7 éves kis Giannaért, utána eredtek.

Hogy biztonságban tudja őket, kizárta őket a házból, amíg nagyobbik kislányát kereste. Amikor végre megtalálta, akkor már nem sikerült megtalálniuk az ajtót. Addigra a füst betöltötte az egész házat, már egy lélegzetnyi oxigén is alig maradt.

Hogy mentse a lányát a földre fektette, és saját testével óvta a tűztől, ami addigra körbe vette őket. A szomszéd szerencsére észrevette a füstöt és hívta a tűzoltókat. A földön fekvő anyát és gyermekét sikerült kimenteni.

 

Az egész családot kórházba kellett szállítani. A kicsiknek csak kisebb sérüléseik voltak, ezért hamar kiengedték őket, a nagyobbik lánynak másodfokú égései lettek, ezért pár hetet bent kellett töltenie.

Az édesanya azonban több sérülést szenvedett, a testének majdnem a fele megégett, ezért kritikus volt az első hét. 5 hét után engedték csak meg a saját kérésére, hogy haza mehessen a gyermekeihez.

Ha viselkedett volna ilyen hősiesen, akkor akár a gyerekeit is elveszíthette volna. Szerencsére meg tudta őrizni a hidegvérét, és a saját testi épségével nem törődve meg tudta menteni az egész családját!

loading...

Biztosan sok ismerősödet érdekelné ez a cikk. Oszd meg!

Mennyire tetszett ez a cikk?

  Top 24 óra

 • Látod a rejtett embert ezen az 1880-as képen?

 • Az emberek 80%-a nem ismerné fel a képen látható hölgyet! Pedig az egyik legnagyobb filmcsillag! De ki Ő, és kik a többiek?

 • Percről percre

 • 20 nő, akinek soha többé nem szabadna volán mögé ülnie

 • Fehérre festette körmét, majd mielőtt megszáradt volna elővett még egy színt! A végeredmény több mint szenzációs!

 • Első pillantásra éppen úgy néz ki, mint egy fiatal nő. De a második pillantásnál már látod, hogy ő egy igazi hős.

 • Ha egy gyufaszál elmozdításával megkapod a helyes végeredményt, akkor sok embert lepipáltál ebben!

 • Miközben szoptatta a babáját, ez az anya fekete pöttyöket talált a babája orrában. Aztán szép lassan rájött, hogy mi történt.

 • 2017 legütősebb körömfestései! Ezt a technikát ki kell próbálni!